Hirdetés
  Hamarosan újra anya lesz Beyoncé
  Charlize Theron pasija is kell Rihannának

Kétségbeesetten féltékeny Johnny Depp

2012. április 23., hétfő 09:00

Maga alatt van Johnny Depp, ugyanis felesége, Vanessa Paradis egy másik férfival randevúzik. A sztárpár kapcsolata már hónapokkal ezelőtt tönkrement, de a színész még bízik a folytatásban, ezért nagyon nehezen viseli a történteket.

Hirdetés

Johnny Depp és Vanessa Paradis párkapcsolata hosszú ideje válságban van, és ennek elsősorban a színész volt az oka, ő ugyanis hónapok óta úgy él, mint egy egyedülálló férfi: italozni jár, bulizik és zenészbarátai koncertjein lép fel, sőt állítólag más nővel is volt dolga, ugyanis márciusban rajtakapták, hogy Ashley Olsen lakásából lopakodik ki. Most azonban úgy tűnik, hogy fordul a kocka, mert a hírek szerint Vanessa Paradis is talált magának valakit.
Az énekesnőt a francia zenésszel, Benjamin Biolay-jal látják egyre többet mutatkozni, és bár ők azt mondják, hogy csak egy közös munka hozta össze őket, a minap például együtt is vacsoráztak - ezt pedig nagy meglepetésre Johnny Depp elég nehezen viseli. "Johnny nem tudja, mi van Vanessa és Benjamin között, de borzasztóan zavarja, hogy ennyi időt töltenek együtt, mert szeretné visszakapni a feleségét - árulta el egy ismerős. - Kétségbe van esve, mert úgy érzi, hogy ez a végső bizonyítéka annak, hogy Vanessa túl van rajta. Azt mondja, Vanessa már nem is szokott arról beszélni, hogy mi lesz kettőjükkel, pedig korábban még együtt tervezték a jövőjüket a vitáik ellenére is. Ezzel az aggodalmaskodással viszont biztos nem sikerül visszaszereznie a feleségét, mert pont ezért hagyta ott őt Vanessa."

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)


...MÉG TÖBB HÍR ITT!


Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft