Hirdetés
  Megint apa lesz Guy Ritchie
  Scarlett Johansson terhes!

Mindenüket kitették a topmodellek az Oscaron

2014. március 3., hétfő 20:00

Amíg az Oscar-gála főszereplői próbálták minél jobban takargatni magukat, az after partin a topmodellek megmutatták, mijük is van.

Hirdetés
Legyen akármilyen is az adott év Oscar-díjátadója, az igazán látványos és érdekes dolgok mindig a Vanity Fair after partiján történnek. Ez pedig idén sem volt másképp, főleg a látvány terén. A gálát kihagyó szupermodellek ugyanis ott mutatták meg, hogy az öltözködéshez még mindig jobban értenek, mint a színművészek.

Leginkább Irina Shayk vonzotta a tekinteteket a bulizó sztártömegben, ő ugyanis egy mindenhol átlátszó csipkekölteményben múlatta az időt, ami mellesleg nemcsak sokat mutatott belőle, de rendkívül vagány volt a szabása is. 

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

fotó: phun
fotó: phun

A "mutassuk meg, mink van" versenyben szorosan követte Cristiano Ronaldo szerelmét Heidi Klum, aki úgy felpolcolta a melleit, hogy azok majd' kidurrantak a ruhája nyomásától. 

fotó: phun
fotó: phun

Rosie Huntington-Whiteley ellenben hagyta szabadon mozogni a kebleit, ami néha gondot is okozott a mellben csak részben takaró estélyijében. Persze a kivillanó domborulatait senki nem merte vizslatni, mert párja, Jason Statham úgy feszített mellette, hogy még a tekintetek is lepattantak róluk. 

fotó: phun
fotó: phun

Miranda Kerr szintén nem akarta, hogy túl sok textil legyen rajta derékon felül, és ő még annak se volt ellenére, ha a férfiak szeme eltévedt a dekoltázsában. Friss szingliként ugyanis nyitott az ismerkedésre. 

fotó: phun
fotó: phun

Karlie Kloss-ra ugyancsak ráférne már egy udvarló, hiszen Victoria Angyalai közül egyedül neki nem volt még tartós kapcsolata. Viszont most aligha vette észre, ha valakinek felkeltette az érdeklődését, mivel ő a fenekét villantotta ki trükkös, foltokban átlátszó outfitje alól.

A színésznők idei Oscar-divatjából itt kaphattok bővebb ízelítőt!


fotó: phun
fotó: phun


Sztárlexikon
Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft