Hirdetés
  Kitette hátsóját a sorozatsztár
  Kórházban van Pete Doherty

Smink nélkül nem olyan szuperek a modellek

2009. október 15., csütörtök 05:30

A modellek különleges génállománnyal rendelkeznek, de némelyikük gyorsan állás nélkül találná magát, ha nem lenne smink a világon. A sok partizás, az éjszakázások, az idő, a dohányzás és a drogok ugyanis mind megtették a hatásukat.

Hirdetés
Linda Evangelista egyszer azt mondta, hogy az ő szakmájában tízezer dollár alatt senki sem hajlandó felkelni reggel. Ez pedig nem a modellek önteltsége miatt van, hanem mert sokat kell dolgozni az arcukkal, hogy olyan szépek legyenek, amilyennek megismertük őket. Az életmódjuk és koruk okán, a kilencvenes évek legnagyobb manökenjeinek a sminkkészlet lett a legjobb barátja, de van, amikor a barátokra sem számíthat az ember.

Ha már megemlítettük Lindát, akkor kezdjük vele a festék nélküli mustrát. Negyvennégy évesen még mindig elfogadható állapotban van az arca, bár erre kicsit rásegítettek az orvosok. De szerencsére nem esett át a ló túlsó oldalára, így még nem mű a kinézete. Az eredeti, nagybetűs Topmodell, Cindy Crawford is megtalálta az egyensúlyt az apróbb plasztikai beavatkozások mennyiségében. Persze ettől még neki sem árt néhány ecsetvonás, mert különben a szexepiljének számító anyajegye visszataszítónak hat. De korához képest tényleg jól tartja magát. Akárcsak legnagyobb vetélytársa, Claudia Schiffer, aki egyelőre még a sebészkést és az injekciókat is elkerülte. Viszont már nem igazán hasonlít a fiatal Brigitte Bardotra, sőt, az öreg is jobban néz ki lassan. A természetesség azonban becsülendő.
Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Smink nélkül nem olyan szuperek a modellek

Végül nézzük azokat, akik az arcukon hordják az életüket. Helena Christensen karrierje csúcsán az összes hollywoodi nagyágyút megkaphatta, és többségüket nem is hagyta ki. De a Jack Nicholsonok és Leonardo DiCapriók meghódítása nagy áldozattal járt, és most jó néhány évvel idősebbnek tűnik a valódi koránál. Akárcsak Kate Moss, akiről sokan azt tartják, hogy akkor is ennyi pénzt keresne a testével, ha nem lenne modell. A rideg utcák helyett azonban a kifutót választotta, viszont a bűnös életvitel így is a mindennapjai része lett. De legalább a buszon hamarabb fog ingyen utazni, mint ahogy az járna neki, mert egy tízessel simán öregebbnek nézik majd az ellenőrök. De elvégre még a Mona Lisát is restaurálni kell néha.

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:40 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft